Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi – Yıl 11 / Sayı 1
The Journal of Travel and Hotel Business – Volume 11 / Number 1
—————————————————————————————————————-
Birinci Sınıf Restoranların Kurumsallaşma Durumu Üzerine Bir Araştırma: Türkiye Örneği
A Study on Evaluation of Institutionalization State of First Class Certificated Restaurants: The Case of Turkey
Ebru ZENCİR, Meryem AKOĞLAN KOZAK
Özet / Abstract için tıklayınız
—————————————————————————————————————-
Otel İşletmelerinde Çalışanların Duygusal Emek Boyutlarının Belirlenmesi ve Duygusal Emek Boyutlarının İş Tatmini ve İşte Kalma Niyeti Üzerine Etkisi
The Dimensions and Effects of Emotional Labor on Employee Job Satisfaction and Intention to Stay in Hotels
Tuğba PALA, Mustafa TEPECİ
Özet / Abstract için tıklayınız.
—————————————————————————————————————-
Yabancı Turistlerin Müşteki “Mağdur” Olarak Müdahil Oldukları Asayiş Suç Türlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
A Research on Determination of the Types of Crimes the Foreign Tourists Involved as Victims
Semra AKTAŞ POLAT, Serkan POLAT
Özet / Abstract için tıklayınız.
—————————————————————————————————————-
Alışveriş Merkezi Tüketicilerine Yönelik Rekreatif Alışveriş Ölçeği’nin Geliştirilmesi: İstanbul Örneği
Developing Recreational Shopping Scale for Shopping Mall Consumers: The Case of İstanbul
İlke KAYA
Özet / Abstract için tıklayınız.
—————————————————————————————————————-
Termal Turizm İşletmelerinde Kurumsal Performans Karnesi Oluşturulmasına Yönelik Model Önerisi
The Model Proposal Which Aims to build up a Balanced Scorecard in Thermal Tourism Businesses
İ. Cemal GENÇAY
Özet / Abstract için tıklayınız.
—————————————————————————————————————-
Otellerin Çevreci Uygulamalarının Değerlendirilmesi: Yeşil Yıldızlı Bir Otel İşletmesinde Örnek Olay Çalışması
Assessment of Hotels’ Environmental Applications: A Case Study in Green Star Hotel
Zeynep MESCİ
Özet / Abstract için tıklayınız.
—————————————————————————————————————-