YIL 7 SAYI 2
EDİTÖRDEN |
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA TOPLUMSAL VE KÜLTÜREL KİMLİĞİN KORUNMASI: GÖKÇEADA’YA YÖNELİK SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM AGAÇ MODELİ ÖNERİSİMAINTENANCE OF SOCIAL AND CULTURAL IDENTITY IN SUSTAINABLE TOURISM: SUSTAINABLE TOURISM TREE MODEL ORIENTED TOWARDS GOKCEADAEROL DURAN
|
TÜRK TURİZM ÇALIŞANLARI İÇİN DUYGUSAL EMEK GEÇERLEMESİEMETIONAL LABOR SCALE VALIDATION ON TURKISH TOURISM WORKERSUMUT AVCI, YASİN BOYLU
|
OTEL İŞLETMELERİNDE YENİLİKÇİ HİZMETLERINNOVATIVE SERVICES IN HOTEL FIRMSEMİNE YILDIZ KALE, SEVDA SAHİLLİ BİRDİR
|
HİZMET İÇİ EĞİTİM VE İŞ TATMİNİ İLİŞKİSİ: OTEL İŞLETMELERİNDE BİR UYGULAMATHE RELATION BETWEEN IN SERVICE TRAINING AND THE JOB SATISFACTION: AN APPLICATION IN HOTEL ENTERPRISESTURGAY BUCAK
|
AKADEMİK GÖRÜŞ: “TURİZM BELİRSİZİN BİLİMİ?”ATİLA YÜKSEL |
KONFERANS NOTLARI: “TURİZMDE FETHİYE NASIL MARKA OLUR?”BURHAN KILIÇ |