YIL 5 SAYI 3
EDİTÖRDEN |
LİSANS DÜZEYİNDE TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN MEMNUNİYETİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMAA SURVEY TO DETERMINE THE SATISFACTION OF STUDENTS STUDING AT TOURISM BACHOLER PROGRAMMESLÜTFİ ATAY, HACI MEHMET YILDIRIM
|
KÜMELENMELER VE İNOVASYONA ETKİSİ: TÜRK TURİZM SEKTÖRÜNDE UYGULAMACLUSTERS AND THEIR EFFECTS ON INNOVATIONS: IMPLEMENTATIONS IN THE TURKISH TOURISM SECTORİ. HAKKI ERASLAN, MELİH BULU, İSMAİL BAKAN
|
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE İŞGÖRENLERİN PROSOSYAL ÖRGÜTSEL DAVRANIŞLARI ARASINDAKİ ETKİLEŞİMİ BELİRLEMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMAA RESEARCH DETERMINES THE INTERACTION AMONG EMPLOYEE’S PROSOCIAL ORGANIZATIONAL BEHAVIORS IN HOTEL ESTABLISHMENTSSELAHATTİN KANTEN, ŞULE AYDIN TÜKELTÜRK, MUHTEŞEM BARAN
|
OTEL İŞLETMELERİNDE FİNANSAL DEĞERİN YÖNETİLMESİNDE EKONOMİK KATMA DEĞER YÖNTEMİNİN (EVA) ÖNEMİIMPORTANCE OF ECONOMIC VALUE ADDED (EVA) METHOD FOR MANAGING FINANCIAL VALUE IN HOTEL COMPANIESERDİNÇ KARADENİZ, ÖMER İSKENDEROĞLU
|
KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI’NIN OTELLERİN SINIFLANDIRILMASINDA KULLANDIĞI ÖLÇÜTLER ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRMEAN EVALUATION ON THE HOTEL CATEGORIZATION CRITERIA PURSUED BY THE MINISTRY OF CULTURE AND TOURISMİSMAİL YALIM ÖZDİNÇ
|
AKADEMİK GÖRÜŞ: “KONUM, HIZ, ENERJİ, ZAMAN VE İNSAN DAVRANIŞI: ARTAN ENTROPİSİYLE SOSYAL BİLİMLER …”ATİLA YÜKSEL |