YIL 5 SAYI 2
EDİTÖRDEN |
KENT TURİZMİ KAPSAMINDA FUAR VE SERGİLERİN İZMİR TURİZMİNE OLASI ETKİLERİ: EXPO ÖRNEĞİTHE POTENTIAL EFFECTS OFF AIRS AND EXHIBITIONS TO TOURISM IN IZMIR IN TERMS OF URBAN TOURISM: EXPO CASENİLÜFER KOÇAK, GÜLNUR KARAKAŞ TANDOĞAN
|
SÜRECE DAYALI FAALİYET TABANLI MALİYETLEME: KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE BİR UYGULAMATIME DRIVEN ACTIVITY BASED COSTING: A CASE STUDY IN AN ACCOMMODATION COMPANYLEVENT KOŞAN
|
YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİ ÇALIŞANLARININ TÜKENMİŞLİK DÜZEYLERİNİ BELİRLEMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMAA STUDY ABOUT DETERMINING FOOD & BEVERAGE EMPLOYEES’ BURNOUT LEVELSIŞIL ÖZGEN
|
KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI’NIN OTELLERİN SINIFLANDIRILMASINDA KULLANDIĞI ÖLÇÜTLER ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRMEAN EVALUATION ON THE HOTEL CATEGORIZATION CRITERIA PURSUED BY THE MINISTRY OF CULTURE AND TOURISMİSMAİLYALIM ÖZDİNÇ
|
AKADEMİK GÖRÜŞ: “DOKTORA ADAYIMA MEKTUP…”ATİLA YÜKSEL |
KONFERANS NOTLARI: “III. BALIKESİR ULUSAL TURİZM KONGRESİ’NİN ARDINDAN”GÖKSEL KEMAL GİRGİN, İGE PIRNAR |
IV. LİSANSÜSTÜ TURİZM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA KONGRESİ VE THE 4TH WORLD CONFERENCE FOR GRADUATE RESEARCH IN TOURİSM, HOSPITALITY AND LEISUREBURCU SELİN YILMAZ |