Sayı 2- Issue 2

YIL 7 SAYI 2

EDİTÖRDEN
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA TOPLUMSAL VE KÜLTÜREL KİMLİĞİN KORUNMASI: GÖKÇEADA’YA YÖNELİK SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM AGAÇ MODELİ ÖNERİSİ
MAINTENANCE OF SOCIAL AND CULTURAL IDENTITY IN SUSTAINABLE TOURISM: SUSTAINABLE TOURISM TREE MODEL ORIENTED TOWARDS GOKCEADA
EROL DURAN
ÖZET / ABSTRACT İÇİN TIKLAYINIZ.
TÜRK TURİZM ÇALIŞANLARI İÇİN DUYGUSAL EMEK GEÇERLEMESİ
EMETIONAL LABOR SCALE VALIDATION ON TURKISH TOURISM WORKERS
UMUT AVCI, YASİN BOYLU
ÖZET / ABSTRACT İÇİN TIKLAYINIZ.
OTEL İŞLETMELERİNDE YENİLİKÇİ HİZMETLER
INNOVATIVE SERVICES IN HOTEL FIRMS
EMİNE YILDIZ KALE, SEVDA SAHİLLİ BİRDİR
ÖZET / ABSTRACT İÇİN TIKLAYINIZ.
HİZMET İÇİ EĞİTİM VE İŞ TATMİNİ İLİŞKİSİ: OTEL İŞLETMELERİNDE BİR UYGULAMA
THE RELATION BETWEEN IN SERVICE TRAINING AND THE JOB SATISFACTION: AN APPLICATION IN HOTEL ENTERPRISES
TURGAY BUCAK
ÖZET / ABSTRACT İÇİN TIKLAYINIZ.
AKADEMİK GÖRÜŞ: “TURİZM BELİRSİZİN BİLİMİ?”
ATİLA YÜKSEL
KONFERANS NOTLARI: “TURİZMDE FETHİYE NASIL MARKA OLUR?”
BURHAN KILIÇ

Yoruma kapalı.